Blonda BCN | Condicions de privadesa
Moda y complementos de las marcas más exclusivas. C. Torras i Pujalt, 6 – 10 Barcelona · Tel. 93 211 22 92
blonda, barcelona, moda, ropa, roba, complementos, complements, fashion, joseph, fabiana filippi, hartford, herno, lluscà
316
page-template-default,page,page-id-316,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Condicions de privadesa

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), BLONDA S.A. informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per BLONDA S.A., mitjançant els formularis situats a les seves pàgines, seran inclosos en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de BLONDA S.A., amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.
Així mateix, BLONDA S.A. informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: C/ Torras i Pujalt, 6-10, 08022 BARCELONA.
Mentre l’usuari no comuniqui el contrari a BLONDA S.A., aquesta entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l’usuari es compromet a notificar qualsevol variació i que BLONDA S.A. té el consentiment per utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.